Mecanismul campaniei
„366 de zile fericite cu premii binevenite“

Cumpără orice produs Musli Vitalis cu etichetă promoțională, descoperă codul unic format din 6 caractere de pe eticheta promoţională şi înscrie-l în perioada 1 februarie – 31 martie 2016:

prin SMS, la numărul 1735. Numărul 1735 este unul cu tarif normal stabilit de reţelele de telefonie mobilă din care este trimis SMS-ul; numărul este valabil în următoarele reţele de telefonie mobilă: Telekom, Vodafone și Orange. Mesajul de SMS trebuie să conţină codul unic din interiorul ambalajului. Pentru fiecare mesaj trimis, vei primi un mesaj de confirmare.

 

online, completând formularul cu datele personale (nume, prenume, număr de telefon, adresă de e-mail şi adresă completă de reşedinţă). După ce codul unic a fost înregistrat pe site, vei primi un mesaj de confirmare.

 

Codul promoţional este unic şi poate fi înscris o singură dată în cadrul prezentei Campanii. Atât ambalajele Musli Vitalis ce conţin codul promoţional, cât şi bonurile fiscale care atestă achiziţia produselor participante trebuie păstrate pentru validare în eventualitatea câştigării unui premiu la tragerea la sorţi sau a unui premiu instant. *Participanţii vor suporta costurile pentru fiecare SMS trimis la numărul 1735 (tarif stabilit de reţelele de telefonie mobilă din care este trimis SMS-ul). Un participant unic, definit de acelaşi număr de telefon, poate câştiga în cadrul prezentei campanii maximum 1 premiu instant şi un singur premiu oferit prin tragere la sorţi. Pe baza unui cod promoţional valid înscris în prezenta campanie, se poate câştigă un singur premiu (instant sau prin tragere la sorţi).

 

 

Premiile campaniei

 

Poți câștiga premii care îți aduc zâmbetul pe buze în fiecare dimineață:

Salariul pe un an: 12.000 €

Suma de 12.000 de euro va fi oferită în echivalentul ei în RON (menţionat în secţiunea 7 a prezentului regulament) şi va fi virată în contul bancar, comunicat de câştigător în momentul validării. Contul bancar trebuie să fie deschis în RON la orice bancă de pe teritoriul României și trebuie să fie al câștigătorului. Transferul bancar se va realiza în maxim 20 de zile lucrătoare de la data validării și comunicării codului IBAN.

Vacanţă la munte

Premiul constând într-un weekend la munte va fi oferit sub forma unui voucher turistic în valoare de 2250 RON care acoperă următoarele servicii, cu titlu orientativ:

  • weekend la munte, pe teritoriul României;
  • cazare și masa inclusă, pentru 2 adulți.

 

Valabilitate voucher: 1 an de la data emiterii. Nu include transportul câștigătorului la destinația aleasă de acesta. Nu se poate acorda valoarea în bani a premiului și nu se poate returna nici un rest de plată către câstigători în cazul în care voucherul este folosit parțial. Daca valoarea serviciilor comandate de câștigător agenției de turism depășește valoarea voucherului, posesorul acestuia va achita personal diferența către agenție. Voucherul poate fi folosit doar pentru servicii în România. Voucherul nu poate fi predat de către câștigătorul validat unei terțe persoane.

Kit pentru mic dejun

Conţine:

  • 1 cutie Musli Vitalis de 300g
  • 1 lingură (material metalic)
  • 1 bol (material ceramic)

Premiu special - 500 €

Convinge-ți prietenii să participe la campanie și primești șanse în plus! Cum funcționează?
  • Te înscrii în campanie;
  • Intri în secțiunea PREMIU SPECIAL;
  • Completezi formularul cu datele prietenului căruia îi recomanzi campania.

În momentul în care acesta se înscrie în campanie cu un cod valid, tu vei primi prin e-mail un cod promoțional pe care îl poți înscrie un campanie. Pentru fiecare prieten convins primești o șansă în plus!

Participantul care a convins cei mai mulți prieteni să participe la campanie primește la sfârșitul campaniei un premiul în valoare de 500 Euro.

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai mult ›