Mecanismul campaniei
„Dimineţi perfecte“

Cumpără cel puţin un produs participant la campanie, descoperă codul unic format din 6 caractere de pe eticheta promoţională şi înscrie-l în perioada 1 octombrie – 30 noiembrie 2015:

prin SMS la 1854 (număr cu tarif normal*, valabil în reţelele Telekom, Vodafone şi Orange). Mesajul de SMS trebuie să conţină codul unic din interiorul ambalajului. Pentru fiecare mesaj trimis, vei primi un mesaj de confirmare.

online, completând formularul cu datele personale (nume, prenume, număr de telefon, adresă de e-mail şi adresă completă de reşedinţă). După ce codul unic a fost înregistrat pe site, vei primi un mesaj de confirmare.

 

Codul promoţional este unic şi poate fi înscris o singură dată în cadrul prezentei Campanii. Atât ambalajele Musli Vitalis ce conţin codul promoţional, cât şi bonurile fiscale care atestă achiziţia produselor participante trebuie păstrate pentru validare în eventualitatea câştigării unui premiu la tragerea la sorţi sau a unui premiu instant.

*Participanţii vor suporta costurile pentru fiecare SMS trimis la numărul 1854 (tarif stabilit de reţelele de telefonie mobilă din care este trimis SMS-ul).

Un participant unic, definit de acelaşi număr de telefon, poate câştiga în cadrul prezentei campanii maximum 1 premiu instant şi un singur premiu oferit prin tragere la sorţi. Pe baza unui cod promoţional valid înscris în prezenta campanie, se poate câştigă un singur premiu (instant sau prin tragere la sorţi).

 

Poţi câştiga:

SăptămânalMarele premiuZilnic

Premiile din imagini sunt cu titlu de prezentare.

 

Citeşte regulamentul!
Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai mult ›