Dr.Oetker
Acasă Premii Câştigători Produse

Câştigă mixul pentru un stil de viaţă echilibrat!

3, 2, 1, START! Ai ocazia să câştigi premii cu vitalitate: bucură-te de energie de la prima oră cu Musli Vitalis, înscrie codul unic aici sau prin SMS la 1854 şi aşteaptă să vezi dacă te numeri printre câştigători.

Promoţia Musli Vitalis s-a încheiat la data de 30.11.2019 ora 23.59.59. Îţi mulţumim pentru participare!
  • Marele premiu
  • Premiu zilnic
  • Premiu săptămânal
  • Cereale Integrale

Descriere premii

Premiile din imagine sunt cu titlu de prezentare

Marele premiu

Visezi să participi la Jocurile Olimpice chiar din tribune, nu doar din faţa televizorului? Cumpără Musli Vitalis, înscrie codul şi poţi ajunge la Tokio! Tu te bucuri de vitalitate, noi te putem trimite în excursie. Premiul constă într-un voucher turistic pentru două persoane în valoare de 5000 euro pentru o excursie la Tokyo în timpul jocurilor Olimpice, 24 iulie - 9 august.

Premiu zilnic

Tu îţi iei porţia zilnică de vitalitate cu Musli Vitalis, noi îţi dăm ocazia să câştigi zilnic un voucher de cumpărături în valoare de 200 de lei, la un magazin sportiv, pentru ca în momentele tale energice să ai parte de echipament corespunzător.

Premiu săptămânal

Savurând sortimentele delicioase Musli Vitalis, ai şanse să câştigi săptămânal un smatwatch fitness. Acest smartwatch te ajută să îţi monitorizezi automat calitatea somnului, are o autonomie a bateriei de peste 4 zile, îţi înregistrează permanent activitatea fizică, inclusiv numărul de paşi, distanţa parcursă, caloriile consumate şi numărul de minute active.

LISTA CÂȘTIGĂTORILOR VALIDAȚI PÂNĂ ÎN ACEST MOMENT ÎN CADRUL CAMPANIEI POATE FI VIZUALIZATĂ MAI JOS:

 

Săptămâna Premiu câştigat Nume şi prenume

 

PRODUSE PARTICIPANTE

Musli Vitalis este combinaţia echilibrată pentru un mic dejun gustos şi hrănitor. Descoperă toate sortimentele din care îţi poţi lua vitalitate pentru întreaga zi:

Musli Vitalis 300 g
Musli Vitalis Crocant 450 g
Musli Vitalis Extra Crocant 450 g
Marele premiu Marele premiu Marele premiu Marele premiu Marele premiu
Marele premiu
Marele premiu Marele premiu Marele premiu Marele premiu
Acest website foloseşte cookie-uri. Prin navigarea pe acest site îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe Am înţeles